1-3 éveseknek

Játszóházunkban biztonságos környezetben állíthatod gyermekedet új kihívások elé egy izgalmas függőleges világban. A gyerekek szeretnek mászni, felfedezni, nem kell különösen buzdítani, szinte azonnal felmásznak mindenre amire lehet. És itt mindenre lehet! Mászás közben csak a mászásra figyelnek, erős a motivációjuk hogy fenn maradjanak, elérjenek valamit ami egy picit messzebb, magasabban van, ez által fejlődik az egyensúlyérzéke, figyelme, kéz-láb koordinációja, fizikai erőnléte.

Hogy jól érezzétek magatokat és az idő hasznosan teljen a Játékmester segítségedre lesz mindenben: Hogy segítsek? Mit játszunk? Hogy Játszunk? Mikre kell figyelni?
Érkezéskor válassz egy Kincsesládát, majd gyermekeddel töltsétek meg a számára érdekes kincsekkel. A kincseket feladatkártyák formájában több helyszínen rejtettük el: mászófalon, bordásfalon, a csúszdán, mászógúlán…
Keress zöldséget/gyümölcsöt! Gyűjtsd össze az összes pillangót/katicabogarat a teremben. Válogasd ki a járművek közül a vízi-/légi-/szárazföldi járműveket! A feladatokat- és a sorrendet te választod ki aszerint, mi érdekli a legjobban a gyermekedet.

A Kincsesládához vezető úton is feladatok várnak: át kell haladni egy nagy “mezőn”, ahol csak a meghatározott színű virágokra léphettek rá, vagy át kell bújni egy alagúton, át kell lépkedni a bójasor fölött vagy egyszerűen úgy menjen el a kincsesládáig mint egy medve, kutya, csiga… stb.  A földön végzett  feladatok, kiegészítik a mászás fejlesztő hatását észrevétlenül, de még is komplex módon fejlesztve gyermekedet.
Ha elfáradtatok, pihenés képen egy babasarok vár a nagy zöld levél alatt. MászóJátszó-ház csütörtök délelőttönként 10-12 óráig.

Díjak alkalmakra szólnak.
Napijegy: 1.500.-

Kérünk benneteket a játszóház tisztasága érdekében utcai cipővel ne gyertek be és a teremben ne fogyasszatok ételt. Köszönjük.